Abonnementen & Contracten

Abonnementen

Een abonnement afsluiten bij de Heren van de Koffie.

Bij de Heren van de Koffie kun je twee soorten abonnementen afsluiten, namelijk:

  1. Koffie abonnement.
  2. Koffie i.c.m. koffiemachine abonnement.

1. Koffie abonnement

Een koffie abonnement beschikt over een looptijd van 12 maanden en is doorgaans verkrijgbaar vanaf 14,76 per maand. Gedurende 12 maanden ontvang je dan iedere maand een envelop met maximaal 700 gram koffiebonen. Deze past doorgaans eenvoudig door de brievenbus waardoor je niet thuis hoeft te blijven voor je zending. Gemakkelijker kan het niet!

2. Koffie i.c.m. koffiemachine abonnement

Een koffie abonnement i.c.m. een koffiemachine beschikt over een looptijd van 24 maanden en is doorgaans verkrijgbaar vanaf 29,95 per maand. Hiermee voorkom je een hoge aanschafprijs en betaal je dus, gedurende 24 maanden, jouw koffiemachine af. Daarbij komen tevens de voordelen van het koffie abonnement. Gedurende twee jaar ontvang je iedere maand een envelop met maximaal 700 gram koffiebonen. Deze past doorgaans eenvoudig door de brievenbus waardoor je niet thuis hoeft te blijven voor je zending. Dus je hebt en het gemak van de geleverde koffiebonen en de lage aanschafkosten m.b.t. een prachtige volautomatische koffiemachine.

Contracten

Bij een abonnement hoort wettelijk gezien natuurlijk een contract, om zowel de klant als de verkoper aan zijn/haar overeenkomst te houden. Na het bestellen van jouw abonnement ontvang je van ons dan ook z.s.m. een contract. Dus, na stap 1: 'Bestellen', dien je de volgende stappen te volgen na ontvangst van het contract:

  1. Het contract geheel doorlezen.
  2. De gevraagde gegevens waarheidsgetrouw invullen.
  3. Alle pagina's ondertekenen/paraferen.
  4. Het contract scannen en terug mailen naar hallo@herenvandekoffie.nl
Nadat wij het in goede orde ontvangen hebben, verwerkt hebben en akkoord bevonden hebben komen wij hierop terug. Na ontvangst van deze informatie zal de koffie en/of koffiemachine gereed gemaakt worden voor verzending. Bij interesse kun je eventueel op aanvraag het contract vooraf inzien, bel of mail ons dan even.

To top