CLARIS White Filter

Met het gebruik van de Jura CLARIS-filterpatroon hebt u steeds vers gefilterd, gezond koffie- en theewater. De patroon werd speciaal voor volautomaten van Jura voor koffiespecialiteiten ontwikkeld, is koffieneutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst.

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR 13,95
Waarom de Heren?

Beschrijving

Details

Met het gebruik van de Jura CLARIS-filterpatroon hebt u steeds vers gefilterd, gezond koffie- en theewater.

De patroon werd speciaal voor volautomaten van Jura voor koffiespecialiteiten ontwikkeld, is koffieneutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst.

Hiermee bereikt u drie waardevolle voordelen:

De garantie dat uw koffiewater voor elk gebruik vers gefilterd is. Dankzij vers water en onvervalste aroma’s een streling van uw gehemelte.

Uw apparaat wordt altijd ontzien (ontkalken is niet meer nodig). CLARIS plus van Jura is hard voor kalk, maar zacht voor uw koffiemachine. Jura CLARIS White

De nieuwe filterpatroon Jura CLARIS White kan verder voor alle koffiemachines van Jura worden gebruikt.

De nieuwe filterptatroon Jura CLARIS Blue wordt voor alle modellen van ENA gebruikt en alle overige volautomaten voor koffie van Jura die in het Welcome Pack met een blauwe filterverpakking worden geleverd. De nieuwste generatie van onze professionele filterpatronen heeft in het kader van een optimalisatieproces van het product de volgende kleine wijzigingen ondergaan:

1. De afdichting is vast onderdeel van de filterbehuizing. Voordeel: deze kan niet losgaan en niet gedemonteerd of verkeerd gemonteerd worden.

2. De afdichting is vormvast en raatvormig Voordeel: deze kan door ondeskundige montage niet beschadigd worden

Inhoud: per stuk verpakt.

Specificaties

Specificaties

Gewicht (Kg) 0.1000

Beoordelingen

for Jura coffee mancReview by Mary
Kwaliteit
Prijs
for Jura coffee mancehis (Claris white, modell till 2009)I am absolutely in love with my Jura Impressa but the Jura water filters were always a little too pricey for my taste. So I was chuffed to find this alternative. Placing the cartridge into the machine was as easy as with the Jura original and I have noticed no difference in taste at all (I have been using the cartridge for 1 week now). The delivery was also very speedy. Overall: Great product, super price I will be back for more! (Geplaatst op 28-02-16)

Schrijf uw eigen review

Schrijf een review over: CLARIS White Filter

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
To top