Ruilen & Retourneren

Lees meer over het ruilen & retourneren bij herenvandekoffie.nl.

Zichttermijn

Het zichttermijn is zowel voor het ruilen als het retourneren van toepassing.

Bij ons heb je recht op 14 dagen zichttermijn na ontvangst van jouw bestelling. Bij koop op afstand, via bijvoorbeeld onze webshop, is dit wettelijk vastgelegd. Dit houdt in dat je binnen 14 kalenderdagen jouw bestelling zonder opgave van reden mag annuleren. Na annulering ontvang je nog eens 14 dagen om het product retour te sturen. Het door jou bestelde product dient echter wel in nieuwstaat geretourneerd te worden en (indien redelijkerwijs mogelijk) in originele verpakking verzonden te worden. Na ontvangst & goedkeuring van jouw retour gestuurde artikelen, zal het volledige aankoopbedrag + verzendkosten binnen 7 werkdagen teruggestort worden en/of de eventuele financieringsovereenkomst ontbonden worden. Enkel de kosten voor retour van jouw locatie naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Meer informatie vindt je via de website van de Rijksoverheid of via de ConsuWijzer.

Dit is uiteraard niet van toepassing op onze koffiebonen, daar het gaat om een houdbaar product.

Wat is toegestaan tijdens het zichttermijn?

Hier volgen enkele zichttermijn voorbeelden.

Tijdens het zichttermijn mag het product eventueel bekeken worden, evenals dat in een fysieke winkel gewenst is. Een koffiemachine mag hier bijvoorbeeld bekeken worden maar niet in gebruik genomen worden. Een melkschuimer mag zorgvuldig uit de verpakking gehaald worden, maar er mag geen melk mee geschuimd worden.

Ruilen & Retourneren.

Valt jouw bestelling binnen het zichttermijn en voldoet het aan deze voorwaarden, dan kun jij deze zonder opgave van reden omruilen of retourneren. Let hierbij wel op onderstaande regelgeving:

  1. Neem s.v.p. eerst per mail, al dan niet telefonisch, contact op.
    Dit helpt ons namelijk het overzicht te bewaren, daarnaast kunnen wij op de situatie anticiperen en eventueel alternatieve oplossingen aanreiken.
  2. Wil jij jouw, reeds ontvangen, bestelling omruilen of enkel retourneren?
    Stuur deze dan ongeopend, in originele verpakking door middel van pakket- of brievenpost (Advies: 'aangetekend') retour met daarbij een volledig ingevuld ruil- en retourformulier. Koffiemachines en - accessoires mogen redelijkerwijs voorzichtig geopend zijn.

Ruil- en retourformulier

Klik op het formulier, waarna je doorgestuurd wordt naar het formulier op originele grootte. Vul deze in en voeg deze toe aan de ongeopende zending door middel van een bevestigde envelop.

Betreft het een machine of accessoire, dan mag het formulier bij de huidige ontvangen verzenddoos ingevoegd worden.

Ruil- en retourformulier.
To top