CLARIS Blue Filter

Schrijf als eerste een review van dit product

LET OP: 'JE ONTVANGT DE CLARIS SMART FILTER'
Deze grijze filter is de vervanger van de CLARIS BLUE.
Met het gebruik van de Jura CLARIS-filterpatroon hebt u steeds vers gefilterd, gezond koffie- en theewater. De patroon werd speciaal voor volautomaten van Jura voor koffiespecialiteiten ontwikkeld, is koffieneutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst.

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR 13,95
Waarom de Heren?

Beschrijving

Details

LET OP: 'JE ONTVANGT DE CLARIS SMART FILTER'
Deze grijze filter is de vervanger van de CLARIS BLUE.

Met het gebruik van de Jura CLARIS-filterpatroon hebt u steeds vers gefilterd, gezond koffie- en theewater.

De patroon werd speciaal voor volautomaten van Jura voor koffiespecialiteiten ontwikkeld, is koffieneutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst.

Hiermee bereikt u drie waardevolle voordelen:

De garantie dat uw koffiewater voor elk gebruik vers gefilterd is. Dankzij vers water en onvervalste aroma’s een ongekende streling van uw gehemelte.

Uw apparaat wordt altijd ontzien (ontkalken is niet meer nodig). CLARIS plus van Jura is hard voor kalk, maar zacht voor uw koffiemachine. Jura CLARIS White

De nieuwe filterpatroon Jura CLARIS White kan verder voor alle koffiemachines van Jura worden gebruikt, waarvoor tot nu toe de Jura CLARIS plus-filterpatroon Water Care IMPRESSA werd gebruikt. Jura CLARIS Blue

De nieuwe filterptatroon Jura CLARIS Blue wordt voor alle modellen van ENA gebruikt en alle overige volautomaten voor koffie van Jura die in het Welcome Pack met een blauwe filterverpakking worden geleverd. De nieuwste generatie van onze professionele filterpatronen heeft in het kader van een optimalisatieproces van het product de volgende kleine wijzigingen ondergaan:

1. De afdichting is vast onderdeel van de filterbehuizing. Voordeel: deze kan niet losgaan en niet gedemonteerd of verkeerd gemonteerd worden.

2. De afdichting is vormvast en raatvormig Voordeel: deze kan door ondeskundige montage niet beschadigd worden

nhoud: per stuk verpakt.

Specificaties

Specificaties

Gewicht (Kg) 0.1000

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Schrijf een review over: CLARIS Blue Filter

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
To top